Ciri - Ciri Bravo Net Web Builder 

Templat Pembina Web Kami

Reka bentuk laman web anda menggunakan aplikasi 'drag & drop' dan dapatkan lebih daripada 195 template buatan pereka. Melalui aplikasi laman web seret dan lepas paling mudah di dunia, anda boleh membangunkan reka bentuk laman web anda sendiri dengan menambah teks, imej, video, peta, bentuk dan banyak ciri yang luar biasa.

Templates in our website

Kebebasan Reka Bentuk Menyeluruh

Pembina laman web 'drag and drop' kami membuatkan  segalanya semudah 123. Anda boleh menyesuaikan pangkalan reka bentuk pada templat kami atau memulakan reka bentuk web anda sendiri dari awal.

Binakan Untuk Telefon dan Tab

Laman web anda dioptimumkan untuk mesra pengguna dan gerak balas mudah alih pada paparan mudah alih dan tab. Tata letak templat tapak web kami disesuaikan secara automatik berdasarkan saiz skrin peranti.

SEO Tersedia

Temui laman web anda di aplikasi google. Masukkan kata kunci SEO anda sendiri bersama-sama dengan ‘Google Analytics’ untuk memastikan laman web anda mendapat trafik yang tulen dan bertukar penunjuk.

Akaun Peribadi

E-mel

Daripada menggunakan akaun e-mel umum, anda boleh mempersonalisasikan alamat e-mel yang mempunyai nama domain anda yang sepadan dengan perniagaan dan imej jenama anda.

Pembina Borang

Bina borang dalam talian anda dan kumpulkan maklumat tanpa kod. Ia boleh menjadi borang untuk dihubungi, borang e-mel, borang pesanan, borang tempahan, borang pendaftaran atau html.

E-Niaga

Tersedia

Ingin menjual di laman web anda? Anda boleh melakukannya dengan mudah dengan Bravo Net Web Builder. Kami mempunyai semua gerbang pembayaran yang tersedia untuk anda.

Berbual Secara Langsung

Sembang dalam talian dan sokongan secara langsung pelanggan dengan keupayaan analisis web untuk anda berhubung dengan orang di laman web anda.

Kustom HTML

Perlu lebih banyak fleksibiliti? Pembina kami membolehkan anda memasukkan kod HTML yang menyokong CSS & JavaScript.

Lebih Banyak Multimedia

Buat portfolio foto dan video anda sendiri dengan galeri sedia ada kami.

Sosial Media Tersedia

Sambungkan akaun media sosial dan pasangkan dengan mudah tanpa sebarang masalah.

Dibekalkan Bersama 'Source Code'

Risau akan terkunci? Apa yang anda bina adalah kepunyaan anda. Anda boleh mengekstrak 'source code' anda dengan mudah tanpa sebarang caj tambahan.

SSL Yang

Sah

Laman web anda akan dijamin dengan sijil SSL yang kuat.